logo-image

Vitt som ett undertak i Stockholm

Om du har något i ditt hem som du inte märker av förrän det är något fel på det, så är det ditt undertak. Det är en del av rummet som ofta glöms bort och som ofta är som bäst när det inte märks av.

Av alla hemmets ytor så är undertaket det som mycket sällan används för att skapa ett utropstecken i hemmet. Det är en yta som liksom bara ska vara där och vara vit och oansenlig. Men om du bestämmer dig för att göra något kul med det så finns det en hel värld att roa dig med där ute. Så se gärna till att undersöka området lite mer nästa gång du ska anlita någon för att installera undertak i Stockholm.

Skivor eller tyg

Det kan låta märkligt men många har tyg som undertak i sina hem. Även om det inte syns. Det är ett sätt att få ett undertak helt slätt och utan någon som helst skarv. Men idag är det mycket sällan som den tekniken används. Det är också mycket sällan som någon ber om att få omålad furu i taket i sin villa. Idag är det ofta skivor av något slag, som används för att dölja alla sladdar och rör som löper över taket. Och vitt är helt klart den mest populära färgen som finns för undertak. Så varför inte slå till och göra något galet med ditt undertak? Välj en färg som kvällshimlen eller den sol som varje dag stiger upp.

24 Apr 2021