logo-image

Vad kostar det egentligen lackering av köksluckor i Stockholm?

Lackering av köksluckor i Stockholm kan bli en riktigt lukrativ affär. I alla fall om du tar din egen timpenning i beaktande när du räknar på priset för jobbet.

Har du tänkt måla dina köksluckor med färgburk och pensel? Kanske lyxa till det med en roller? Tänk om. Lackering är det enda arbetssättet som ger ett tillräckligt jämnt resultat på köksluckor. Särskilt om du är ute efter en blank finish.

Väljer du en matt färg finns det lite mer marginal. Men om det är blank färg som ska upp på luckorna kommer du kunna se varenda penseldrag du gjort, om du ändå valt att måla för hand. Dessutom kommer du behöva lägga ned en hel del arbetstimmar på att måla alla luckorna i köket.

Lackering av köksluckor eller bokläsning i hängmattan?

Sett till mängden arbetstimmar som går åt till att måla med pensel eller roller är att anställa ett företag i Stockholm för lackering av dina köksluckor ett riktigt prisvärt alternativ. För du får tänka på att även om du använder din lediga tid till att måla, skulle du lika gärna kunna använda de timmarna till något annat. Som hushållsarbete eller några härliga stunder i hängmattan.

Allt arbete du utför i hemmet ska fortfarande ses som arbete. När du räknar på kostnaden för lackering av köksluckor bör du alltså tänka på att dra av din egen timpenning från beloppet. Beroende på vad du själv drar in i timmen kanske du till och med tjänar på att lackera dina köksluckor?

2 Aug 2022