logo-image

Trädfällning kommer till sin rätt i Östhammar

Att fälla ett träd är en rejäl utmaning som heter duga, men i Östhammar verkar man veta exakt hur man gör. Här kan du läsa mer om trädfällning i Östhammar och varför du inte ska fälla träd själv.

Vad gör man egentligen i Östhammar? Uppsala, som ligger precis i närheten, verkar ha dragit vinstlotten. Där finns storstadslivet. Där finns universitetet och studenterna. Men vad har egentligen Östhammar? Har de bara blivit den rest som ingen ville ha? Såklart inte. I Östhammar fäller man träd. De ska tydligen vara specialister på det. Det är en bra fråga varför trädfällning blivit så populärt just i den lilla byn på knappt 5 000 invånare utanför Uppsala. Kanske finns det onormalt många träd i Östhammar. Eller så är träden bara ovanligt sjuka. Någonting är det, annars skulle aldrig trädfällning i Östhammar marknadsföras på det sätt som det gör.

Rätt material för trädfällning

Hur som helst är det såklart en trygghet för alla som bor i byn. Åtminstone för de som har ett gäng träd de vill bli av med. Du kanske kan bryta av en tunn gren med din egen styrka om du verkligen tar i. Däremot har du inte en chans mot trädstammen om du inte använder rätt verktyg. Eller rätt manskraft. Helst av allt en kombination av de båda. Annars är risken att du bara skadar trädet och förvärrar dess tillstånd. Kanske hinner du skada dig själv först. Men uppenbarligen bor du i rätt tätort för att få hjälp med att fälla dina träd.

16 Sep 2021