logo-image

Takläggare renoverade taket i Eskilstuna

Byta tak är inte alltid nödvändigt trots att det ser lite risigt ut. För att få hjälp med vad som är bäst finns takläggare i Eskilstuna. Med sina kunskaper kan de ge svaren man behöver.

Huset de skulle köpa var vackert och felfritt. Nej, det var inte riktigt sant. Några takpannor hade gått sönder och taket såg lite risigt ut. Det var troligtvis dags att byta det. Något som paret tagit med i kalkylerna när de bestämt sig för att köpa.

När pappren var underskrivna kontaktade de en takläggare i Eskilstuna för att höra vad denne ansåg om taket, samt när firman kunde göra jobbet. Kanske kunde det läggas innan de flyttade in?

Takläggare i Eskilstuna sa att de kunde ta semester

Två takläggare kom för att ta en titt på taket. För paret var svaret redan klart vilket gjorde dem förvånade när de hade fel. Takläggaren informerade om att taket var relativt nylagt och på det stora hela i bra skick. Av någon anledning fanns en del trasiga tegelpannor. Det skulle räcka med att takläggarna gick igenom taket och renoverade det som behövdes. Sen skulle taket klara sig i lång tid framöver.

De fick en offert som var långt under den de från början hade väntat sig. Glädjebeskedet gjorde att de äntligen bokade utlandssemestern de längtat efter. Inte en jättedyr, utan två veckor i Spanien. Resten av pengarna skulle de sätta in på ett sparkonto. De kunde vara bra att ha som en försäkring inför framtida oförutsedda händelser

21 Feb 2022