logo-image

Stora fördelar med en golvslipning i Stockholm

I en tid av stor konsumtion som sliter på våra resurser så kan det vara läge att börja ställa om. Istället för att köpa nytt så kan man försöka reparera, förbättra och förfina olika saker och föremål.

Ett golv fungerar som ett utmärkt exempel på detta. Har du ett nött, slitet golv i din bostad i Stockholm så bör du först och främst överväga en golvslipning. En golvslipning ger dig nämligen flera fördelar - utöver att du, genom att avstå från konsumtion, bidrar till en bättre miljö. Här följer några sådana:

  • Billigare. En golvslipning är avsevärt mycket billigare än vad ett nytt golv är. Jobbet tar någon dag och det företag du anlitar för din golvslipning i Stockholm kan du dessutom använda Rot-avdraget för. Det ger dig - förutsatt att de är registrerade för F-skatt - en rabatt på 30% av den totala arbetskostnaden.
  • Bättre resultat. Ett äldre golv har en patina och en egen personlighet. Den ska du bevara. Ett nytt golv kommer att behöva tid för att växa klart och utveckla egna särdrag. Genom att slipa bort det fula, översta lagret så framträder åter skönheten som ditt gamla golv har. Att du sedan har stora valmöjligheter vad gäller ytbehandling gör att du också kan påverka vilket estetiskt uttryck ditt golv ska ha.
  • Dammfritt. Många oroar sig för slipdammet som uppkommer i samband med en golvslipning. Det behöver man inte göra längre. Idag erbjuder många företag en dammfri golvslipning. Nya maskiner suger direkt upp dammet och det innebär att ditt jobb efteråt blir betydligt enklare. Det är bara rummet där golvet ska slipas som behöver täckas.
28 Apr 2022