logo-image

Stamspolning i Stockholm rensar rör

Avloppsrör i en fastighet kommer förr eller senare att beläggas med avlagringar. Undvik sådana problem med rören genom att anlita stamspolning i Stockholm.

Avloppsrör brukar inte höra av sig förrän det uppstått ett problem. Det kan visa sig genom att det blir stopp eller att det luktar illa från vasken eller från en golvbrunn. För att förebygga den typen av problem är det klokt att låta utföra stamspolning vart tredje eller femte år.

Du som äger ett bestånd av äldre hyreslägenheter, kan ha anledning att oroa dig. Hyresgäster följer inte alltid de instruktioner som din fastighetsskötare sätter upp i trappuppgången. Matrester med fett spolas ut i diskhoar och onämnbara ting spolas ut i toaletterna, Till slut kan sådant leda till kostnader för stambyten.

Stamspolning i Stockholm istället för stambyte

Din fastighetsskötare låter meddela att han får rycka ut med sin vaskrensare allt oftare. Stoppen är lätt avhjälpta men att ha proppar i rören är ett dåligt tecken. Dessutom är det självklart inte bra om dina hyresgäster klagar på odörer från vask och golvbrunnar. “Bäst att ta itu med problemen innan det är för sent”, tänker du för dig själv.

Du kontaktar ett företag som har experter på stamspolning i Stockholm. För säkerhets skull kan firman börja med att fotografera rören med en specialkamera. Om det inte finns några skador på rören rengöres de med hjälp av maskin och varmt vatten med högt tryck. Avlagringar och föremål lossnar och rören blir som nya och utan behov av relining eller stambyte.

31 Aug 2023