logo-image

Snyggt byggnadssmide på kulturhus i Stockholm

En snygg balkong med räcke gjort av byggnadssmide i Stockholm är ett jobb som är mycket omtyckt. Det oavsett om det ska vara enkelt eller mera konstnärligt.

Byggföretaget hade varit i gång i månader. De höll på att renovera och bygga till på ett framtida kulturhus. Ett spännande projekt som innebar en hel del olika jobb. Som kronan på verket fanns en stor balkong på andra våningen. Därifrån skulle det sjungas, hållas tal och företas en hel del olika evenemang.

Balkongen skulle ha ett räcke i smide. Det skulle vara snyggt men inte ta uppmärksamheten från det som hände på balkongen. Anders som var ansvarig på bygget hade funderat och valt mellan flera olika företag i Stockholm. En förfrågan om offerter hos flera av dem hade skickats ut för att se vad företagen hade att erbjuda.

Duktiga på byggnadssmide

Ett av de företagen som gjorde byggnadssmide i Stockholm och som han hade gillat mest visade sig även ha bra priser och tidsmarginaler för att utföra jobbet. Därför tog han kontakt med dem för att diskutera hur själva smidesräcket skulle se ut. Säljaren gav några förslag som han tyckte skulle passa fint på huset.

Anders fick erkänna att denne hade öga för detaljer. Det blev ett enkelt men ändå vackert räcke som skulle göra det där lilla extra för att huset skulle lyfta i utseende. Nu såg han fram emot att det skulle bli klart och att han skulle få bevittna invigningstalet från just den balkongen han värnat lite extra om.

6 Feb 2023