logo-image

Smidesräcken i slitstarkt stål för dig som ställer höga krav

Smidesräcken i hållbart stål ger ditt hus ett snyggt och stilfullt intryck. Det är detaljerna som gör det. Kompromissa inte med materialen i räcken och grindar.

När du bygger, renoverar eller inreder ditt hus ska du tänka på detaljerna. Helheten är absolut viktig, men glöm inte att du ska bo i huset under lång tid. Om du hemfallit åt att kompromissa med kvalitet eller design någonstans på vägen, kommer det sannolikt börja irritera dig efter en tid.

Det gäller särskilt detaljer som räcken och grindar, som du inte bara kommer se utan också känna på varje dag i ditt liv i huset. Det finns många material att välja mellan när det kommer till exempelvis trappräcken, men frågan är om det inte är klassiskt smitt stål som ligger allra bäst i handen.

Smidesräcken sätter pricken över i:et i ditt hem

Satsar du på att sätta upp smidesräcken i stål väljer du ett material med hög designfaktor, god kvalitet och lång hållbarhet. Säkert finns det billigare material. Plast, till exempel, är billigt. Men är det snyggt och hållbart? Knappast. Plast ger faktiskt en riktigt plastig känsla.

Och det är knappast det du ser framför dig när du tänker på ditt nya trappräcke eller din nya grind. Sannolikt är din drömbild mer klassisk, kanske med en lite kontinental känsla. Svarta, sirliga spiror som blänker snyggt i regnet. Helt perfekt för dig som ställer höga krav på ditt hem, även när det kommer ned till detaljerna.

27 Jun 2022