logo-image

Säker trädfällning i Sollentuna

Har du behov av att få ett träd avlägsnat? Om ett träd är skadat eller har vuxit sig så stort att det hotar att falla på huset, kan det vara bra att få hjälp med säker trädfällning i Sollentuna.

Det kan låta tråkigt att behöva såga ner ett stort och starkt träd. Ibland kan det dock vara en säkerhetsåtgärd om man har ett lite för stort träd i trädgården. Om trädet är för stort och högt kan det hota att kanske välta över huset vid exempelvis hård blåst. Då kan man kanske göra klokast i att låta fälla det. Har ni ett sådant träd i närheten av ert hem så kan ni kontakta duktiga arborister för professionell trädfällning i Sollentuna. Ni får hjälp att avlägsna hela trädet och träbitarna kan ni sedan använda om ni exempelvis har en kamin i hemmet.

Trädfällning med bonustjänster

Duktiga arborister har ofta fler strängar på sina lyror. När trädet är fällt får ni även hjälp med stubbfräsning så hela trädet kan avlägsnas. De kan även avlägsna hela trädet från trädgården om ni så önskar. När ni ändå har kontakt med någon som jobbar med trädgårdsvård så kan ni passa på att fråga om de kan hjälpa till med att klippa häcken och plantera lite växter eller klippa gräsmattan. De brinner ofta för trädgårdsskötsel i största allmänhet så inget är omöjligt för en duktig arborist. Vill ni ha hjälp med trädfällning eller övrig trädgårdsskötsel så ta kontakt med dem om ni bor i Sollentuna.

10 Mar 2022