logo-image

Säker lekplatsutrustning för barn

Lyxen att bo i ett tryggt område med plats för barnen att vara på. Även på lekplatsen använde de sig av lekplatsutrustning av bra kvalitet och för alla åldrar.

Friheten som Martin och Ida kände över att bo i ett säkert kvarter, där barnen kunde springa och leka som de ville, var oöverträfflig. Grannarna var barnens bästa vänner och de hade alltid något att göra. På området kände alla till alla. Martin och Ida visste direkt att de gjorde rätt val när de köpte lägenhet i just det området, ett säker och barnvänligt kvarter.

Det var ett område som var välplanerat och tryggt, de slapp känna den oro som man annars kunde göra. Dessutom behövde inte barnen gå långt för att komma till lekparken. För föreningen hade bara något år tidigare lagt ned både pengar, tid och energi på att göra en helt klockren lekpark för alla barnen.

Lekplatsutrustning som funkar för alla

Trots att lilla Freja och Emil var i olika åldrar, så hade de ändå kul på lekparken tillsammans. Där fanns olika saker för alla att ha roligt med. Även deras vänner kunde skratta och leka med dem i timmar. För Freja, som var vild och fri, var lekställningarna väldigt populära och användes flitigt – men ändå tryggt.

Emil älskade när det gick snabbt, så rutschkanorna, som inte bara var för de minsta barnen, var hans favorit. Såklart stod även gungorna högt på listan. Den lekparken var verkligen helt komplett, med säker och givande lekplatsutrustning för barnen att leka på.

25 Oct 2022