logo-image

Så lyckas man med sin badrumsrenovering på Lidingö

En badrumsrenovering är lite av ett drömprojekt. Men för att det ska bli bra krävs det också skickliga hantverkare. Här är några tips för er på Lidingö.

De flesta drömmer om ett lite lyxigare badrum. Kanske beror det på att man inte renoverar badrummet så ofta och det därför kan kännas lite trist och gammalt. Ett badrum håller i ungefär femton år. Därför är det särskilt viktigt att man inför en badrumsrenovering planerar ordentligt.

Det brukar underlätta om man ritar en enkel skiss över badrummet och ritar in den inredning man har tänkt sig. Då blir det lättare att förstå vad som får plats och hur man kan nyttja utrymmet på bästa sätt. Badrumsinredning finns i alla möjliga prisklasser och därför ska man också tidigt i projektet göra en budget.

Smidigt med totalentreprenad vid badrumsrenovering på Lidingö

Ska man renovera badrum på Lidingö är det inte ovanligt att man behöver plattsättare, elektriker, rörmokare och målare. För att slippa anlita varje hantverkare för sig kan man i stället anlita en byggfirma som har badrumsrenovering som sitt expertområde. Då kan man också vara säker på att de hantverkare som bygger badrummet är våtrumscertifierade.

Att använda sig av totalentreprenad vid badrumsrenovering gör också att renoveringen går snabbare eftersom man slipper invänta hantverkare. Byggfirmans arbetsledare ser till att rätt hantverkare hela tiden är på plats och dokumenterar också arbetet. När ett och samma företag ansvarar för hela badrumsrenoveringen slipper man också hantverkare som skyller på varandra.

7 Nov 2022