logo-image

Så otroligt viktigt med dränering i Göteborg

Det är inte det man tänker på varje dag, men dränering till bostaden i Göteborg behöver verkligen tänkas över då och då. När såg ni över er dränering senast?

Det är viktigare än ni tror att se över dräneringen. En fastighet som är dåligt dränerad kommer utan tvekan att få stora problem i framtiden. I ett område där det ofta regnar, och som är utsatt för fuktigt väder under längre perioder, är det extra viktigt att ha bra dränering. Men hur ofta behöver man se över och renovera dräneringssystemet?

Det finns många olika företag och garantier. Ett företag i Göteborg som ger 12 års garanti på jobbet är Väst Bygg och Anläggning. Det betyder att ni inte behöver oroa er för er dränering under de närmaste 12 åren. Det är verkligen skönt att veta att om något går fel på grund av dräneringen, så kommer ni att bli ersatta.

Dränering ser till att fukten håller sig borta

Det räcker inte med bara en åtgärd för att se till så att huset håller sig i bra skick. Bra ventilation är otroligt viktigt i källaren för att se till så att man undviker instängda, fuktiga miljöer. Men bra dränering är lika viktigt som ventilationen, så att vattnet kan rinna iväg i stället för att tränga in i källaren.

Många oturliga fuktskador uppstår efter att vatten trängt in i källaren. Många äldre hus har en alltför gammal eller bristfällig dränering, man kanske inte har sett över den på många år. Så ta det säkra före det osäkra och se till så att er dränering håller standarden.

15 Aug 2023