logo-image

Så lyckas man med en badrumsrenovering i Göteborg

En badrumsrenovering i Göteborg är ett roligt projekt men det kräver en hel del planering. Men hur planerar man bäst och hur undviker man fallgroparna?

Badrummet renoverar man inte så ofta och därför blir det extra roligt när man väl gör det. Men för att lyckas med renoveringen och få det badrum man drömmer om måste man planera ordentligt. Fundera över eventuell förändringar och önskemål. Kanske vill man få in förvaring och byta ut badkaret mot en dusch?

Rita gärna en skiss över badrummet och planeringen som den är tänkt. Då förstår man lättare vad som är möjligt och man planerar ytan bättre. Skissen är också bra att ha senare då man ska beräkna materialåtgång men också kommunicera med hantverkare. För att inte bli ruinerad är det bra att bestämma en budget för hur mycket badrumsrenoveringen får kosta.

Byggfirma i Göteborg specialiserad på badrumsrenovering

Att välja material och inredning inför en badrumsrenovering i Göteborg är inte alltid så lätt då det finns mycket fint att välja mellan. Men kakel, mosaik och marmor ger ofta en lite lyxigare känsla och gör att man njuter av badrummet ännu mer. Det är också material som håller sig vackra länge och som bidrar till att höja värdet på bostaden.

Men väljer man mer exklusiva material är det viktigt att man också anlitar hantverkare som kan handskas med dem. Det finns byggfirmor som är specialiserade på att renovera badrum med marmor, mosaik och keramiska plattor av större format.

6 Jun 2022