logo-image

Rullställning för enkelt och säkert jobb

Stabil, säker, enkel att jobba på och lätt att förflytta. Vad blir det? Många hade svarat en rullställning. En byggnadsställning som är enkel att använda såväl privat som på jobbet.

När du ska måla om din fasad, rensa hängrännor eller putsa fönster, så hade du säkert önskat att allt hade kunnat nås från marken. Men tyvärr är det en stege som du brukar få ta till när du ska nå allt det du behöver. Och det är inte bara bökigt utan även farligt att stå och balansera på en stege, samtidigt som du ska hantera hinkar och penslar eller annat. Allt det kan du slippa ifall du hyr eller köper en rullställning. Det är en byggnadsställning som har hjul i ena änden och som därför lätt går att förflytta med ett enkelt handgrepp.

Lätt och säker rullställning

Det finns många fördelar med en rullställning där många gärna talar sig varma över hur enkelt det är att förflytta den. Du lyfter bara upp den i ena änden och sedan är det inte svårare än att köra en skottkärra. Rullställningar finns i lite olika utföranden och storlekar, men de brukar ändå vara i en ganska blygsam storlek. Allt för att de ska vara lätta att använda och förflytta. Men om du väl har provat en så kommer du få svårt att gå tillbaka till en stege, eftersom du kan nå många gånger större yta än med en stege. Och dessutom är den mycket säkrare och enklare att använda.

27 Jan 2022