logo-image

Rörmokare i Norrtälje – hantverkare med certifikat

Om du ska renovera ett kök eller installera en värmepump ska du ta hjälp av en utbildad hantverkare. Bor du i Roslagen kan du anlita en rörmokare i Norrtälje.

Du som försöker dig på att göra rörinstallationer som självutnämnd hemmafixare kan i värsta fall komma att inse att det var som att skjuta sig själv i foten. Skulle något gå galet, och som exempelvis leder till läckage och vattenskador, får du förmodligen ingen ersättning från ditt försäkringsbolag.

Familjens nyinköpta villa behöver en rejäl renovering. Villan är dåligt isolerad och oljepannan har sett sina bästa dagar. Istället ska bergvärme och värmepump installeras för det vattenburna värmesystemet. Köket ska moderniseras och byggas ut med en köksö, där framtida gäster ska samlas. Badkaret i badrummet ska rivas ut och ersättas med en takdusch.

Rörmokare installerar och renoverar

Att isolera huset klarar du själv med hjälp av bekanta. Men för att installera värmepump och fixa värmesystemet behöver du anlita ett proffs. För sådana jobb finns rörmokare att tillgå. En rörmokare kan se till att varmvatten fördelas till såväl radiatorer som värmegolv med rätt framledningstemperatur.

Du kontaktar en VVS-firma i Norrtälje. Du får offert på installation av värmepump. Köket kommer att bli renoverat och nya ledningar kommer att dras fram till diskmaskinen. Du får också offert på installation av takdusch i badrummet, där golvet behöver läggas om. Arbeten i våtrum måste göras grundligt så att inga vattenskador uppstår. En rörmokare vet hur det ska göras och vilka material som kan väljas.

4 Feb 2023