logo-image

Ritprogram för att själv kunna bygga hus

Ingen vet bättre vad du vill ha än vad du gör. Det gäller material och design för ditt drömhus. Med ritprogram för att bygga hus kan du styra upp din nya villa själv. Ta kontroll över dina drömmar.

Varför skulle du någonsin låta någon annan berätta och designa vad du vill ha? Kan du ens lita på att de kommer vara måna om din plånbok? ”Hoppsan, det kostade ett par 100.000 extra, men det var bara för att…” Sätt in valfri undanflykt. Nej, du kan minsann designa ditt egna hem och samtidigt få en överblick på vad det kommer att kosta med allt material samt med eller utan totalentreprenad. Med ett ritprogram för att bygga hus så sätter du dig ner och skissar på det du vill bygga och gör det precis som du vill ha det. För ingen ska berätta för dig hur ditt hus ska se ut.

Ritprogram för hus - för du vet bäst

Ritprogram för hus låter dig ta kontroll över hela processen när du ska bygga ett hus. Du kommer att kunna skissa som du vill ha det, få det byggt i den virtuella världen och på så sätt se hur det kommer se ut och vad det kommer att kosta. Sedan tar du beslutet om du vill spara designen och ha den när du köper material och bygger det själv, eller om du vill visa den för en byggfirma som löser det åt dig. Du bestämmer själv.

26 Feb 2022