logo-image

Om att välja industrigolv i Stockholm

Att välja rätt slags industrigolv när man är verksam i en specifik bransch i Stockholm faller sig kanske inte helt naturligt, men nedan kan flera tips hittas.

Förutom att ett industrigolv ska vara slitstarkt och tåla påfrestningarna som verksamheten utsätter det för bör det också vara giftfritt och ha liten eller ingen miljöpåverkan. Mycket att hålla reda på, eller kanske inte. Faktum är att det går att hitta ett antal industrigolv i Stockholm tillverkade av material som uppfyller just dessa krav.

Andra saker som man som kund vill vara trygg med är att golvet ska vara relativt lätt att installera samt att det inte ska kosta alltför mycket. Man vill heller inte behöva byta golv för ofta då detta påverkar ens verksamhet och kan medföra extra kostnader.

Industrigolv för olika branscher och ändamål i Stockholm

Olika behov och krav kan göra att man väljer olika typer av industrigolv i Stockholm. Men en typ av golv som är väldigt allround, lätt att installera och dessutom väldigt lätt att göra rent är ett epoxigolv. Epoxi är en typ av plast som kan gjutas direkt på ett betongunderlag och som sedan härdar snabbt. Materialet ger ifrån sig väldigt lite partiklar och är mycket tåligt.

Är man osäker på vilken typ av golv som är bäst för just ens egen verksamhet kan man titta på andra företag som är i samma bransch och vad dessa rekommenderar för golv. Är man exempelvis i livsmedelsbranschen går det att hitta flera förslag på golv som passar just denna specifika bransch.

Kom i kontakt med rätt leverantör av industrigolv

Man bör heller inte vara blyg inför möjligheten att kontakta de leverantörer av industrigolv som finns på orten då de ofta har gedigen produktkunskap och erfarenhet av att rekommendera rätt sorts golv till rätt bransch.

Eftersom det går att välja mellan ett stort antal leverantörer av industrigolv i Stockholm kan det vara en bra början att berätta vilken bransch man jobbar i. På så vis kan rätt leverantör komma i kontakt med er verksamhet och rekommendera just den typ av golv som ni behöver och som emotser de krav som er verksamhet har.

11 Aug 2023