logo-image

Nya finesser i köket

Till slut är det bara att inse. Det gammaldags köket håller inte längre måttet. Det är dags att ge vika och låta det moderna köket ta plats. Låt nya smarta lösningar hitta sin väg in i hemmet.

Även om man älskat det gamla så finns onekligen många fördelar med att byta kök. Många av lådorna i det gamla är oproportionerliga. De är grunda, vilket innebär att man inte får in särskilt mycket i dem. De kärvar och är svåra att öppna och stänga. Knopparna har börjat lossna och går inte att skruva tillbaka. Plötsligt har några på ett mystiskt vis bara försvunnit. Som om något man inte riktigt kan sätta fingret på sakta styr alla mot att ta beslutet att renovera.

Vad kan möjligen vara bättre i dagens kök?

En förbättring är det faktum att man bygger lådor på ett annorlunda sätt. De glider lätt ut på skenor och man behöver bara putta till lite så stängs de igen. Och det där hörnskåpet med kastruller som man svurit över så många gånger. Varenda kastrull som av någon märklig anledning alltid ligger längst in. I nya köket finns en rondell. Då kan man enkelt snurra på hyllorna och plötsligt dyker det som fanns längst in upp mitt framför näsan.

Sedan har vi det nya kylskåpet. Hur coolt är det inte att ha is i dörren? Bara att sätta dit glaset med läsk och trycka till. Bäst av allt; det spelar ingen roll var man bor. Man kan alltid få hjälp av proffs med att byta kök.

4 Dec 2020