logo-image

När du behöver bemanning inom bygg i Stockholm

Det händer mycket inom bygg i Stockholm. Det kommer en fullastad (så gott som) buss med nytt folk VARJE dag till Storstockhnolmsområdet. Alla de nya som kommer ska bo någonstans. Det är människor som flyttar in till Stockholm som är allt från vanliga, unga människor som söker nytt jobb, en bostad och tillvaro som storstaden kan ge. Det är sådana som ska studera på universistet och högskolor, på gymnasier och det är älder pensionärer som vill bo nära barn och barnbarn, och så är det en och annan flykting. Det ger ett enormt arbetsunderlag för alla byggföretag. Det finns ett skriande behov av bostäder i Stockholm.

Få in hantverkare via bemanningsföretag

Då är det lätt hänt, att om någon blir avburpt sjuk, skadad eller på annat sätt inte kan arbeta, att du som byggledare står där med ont med folk. Då hoppas vi att du får trösten i det faktum att det är fullt möjligt att hitta folk via ett bemanningsföretag. Även inom byggbranschen. Här handlar det inte bara om sekreterare via Manpower, utan snickare, målare, golvläggare eller kakelsättare eller murare som kan hoppa in för dem som saknas. Om det är så att ni har ett stort byggprojekt, ska ni inte behöva tappa takten på bygget genom att det fattas folk som sitter på de särskilda sysslor som krävs för att bygget ska gå vidare.

Svårt att hitta kunnigt folk?

Som i många andra branscher kan det vara svårt, för att inte säga omöjligt att hitta kompetent och kunnigt folk. Särskilt inom byggbranschen kan man inte ta in vem som helst, som till exempel inom städbranschen, barnskötarbranschen eller som administratör eller växletelefonist. Ska man ha en VVS-montör måste det vara någon som är utbildad och certifierad rörmokare. Det finns rekryteringsfirmor som hjälper till att hitta de rätta hantverkarna precis när du behöver det. Eller som kan bidra med en hantverkare och som du itne behöver anställa, bara anlita nör du behöver det. Precis som andra personaluthyrningsfirmor kan de antingen genom bemanningsföretaget sända dig en kompetent hantverkare eller rekrytera en hantverkare åt ditt företag.

Finns bemanningsföretag inom bygg i Stockholm

Initium är ett bemanningsföretag inom bygg i Stockholm. Det innebär att de håller kontakt med kompetenta hantverkare inom byggbranschen och kan rekrytera sådan till ditt företag om du så behöver. Deras affärsidé är att hjälpa byggföretag med bemanning av hantverkare samtidigt som de fungerar som en länk ut för eventuella arbetslösa som vill ut på arbetsmarknaden.

7 Dec 2018