logo-image

Målare i Stockholm gör bostaden till en pärla

När man flyttar in i en ny bostad vill man gärna göra den till sin. En erfaren målare i Stockholm kan fixa snygga väggar i bostaden med tapeter och färger.

Det är inte alla som har ork eller råd att bygga en ny bostad. Även om man inte uttrycker sig som att man köpt ett begagnat hus så är det ju det man gör. Alla pinaler och andra prylar man har tar man och flyttar in i det som var någon annans hem tidigare. Att flytta in i någon annans hem är också att acceptera det som är på väggarna tills man själv får tummen ur att göra något åt det.

Två vuxna utan barn som köper en bostad som en barnfamilj bott i kanske får rum med Bamsetapet på väggarna. En femåring hade kanske blivit helt lyrisk, men med bara vuxna kanske man vill ha en annan tapet. En barnfamilj skulle gärna se mönster och färg mer än stockholmsvita väggar i sin nya bostad.

Målare gör jobbet på beställning

Att anlita en målare i Stockholm som gör jobbet innebär att det faktiskt blir gjort också. Annars är det lätt hänt att man flyttar in i sin nya bostad med tanken på att det kan vi göra senare. Det där ”senare” tenderar att rinna ut i sanden på sikt. Man behöver flytta möbler, det tar tid, livspusslet tar sin tid och så vidare. Bokar man en målare vet man både att jobbet blir gjort och när det blir gjort.

24 Apr 2022