logo-image

Målare fräschar upp fasaden i Stockholm

Fasaden står emot ett hårt tryck från vädret dagligen. Så med tiden kan fasaden behöva lite ny färg på sig. Det är något som målare i Stockholm fixar åt dig.

Sigge älskade sitt lilla hem i Stockholms kommun. Trots att hon bodde väldigt enkelt, så hade hon havet som utsikt och de bästa grannarna hon kunde tänka sig. Ända sedan hon blev änka, så hade livet blivit så hårt. Hon hann inte med att ta hand om sin villa så som hon önskade. Hennes snälla grannar ställde ofta upp och hjälpte till.

Samma sommar som hennes man gick bort, så skulle han fixa till fasaden. Den hade verkligen sett bättre dagar. Det blev aldrig av och har inte blivit gjort i efterhand heller. Nu visste Sigge att det var dags att ta itu med det. Men tog emot, både att göra det, men även då det var hennes älskade mans sista uppdrag.

Målare gör ett perfekt arbete

Sigge visste att på grund av allt detta så var det viktigt att allting blev gjort ordentligt. Hon var så tacksam för allt hennes grannar gjorde för henne. Men denna gång skulle hon ta hjälp av experterna på fasadmålning, det vill säga målare i Stockholm.

Sigge kontaktade ett företag som tog sig an olika typer av uppdrag. De hade inget emot att snygga till hennes fasad. En nymålad och fräsch fasad gör otroligt mycket för helhetsintrycket av bostaden. Sigge kunde bara sitta och njuta när hon såg sitt kära hem blomstra igen, detta var precis det hon ville.

Hitta mer om målare på denna sida: https://www.gustavsbergsmaleri.se/ 

23 Apr 2023