logo-image

Lastväxlarflak underlättar din godshantering

När du har ett lastväxlarflak kan du frakta det mesta på det. Det finns olika sorters flak, så du kan även frakta skrymmande och tunga saker som stora maskiner och kranar, bara du fäster dem.

Kontakta ett företag som är experter på lastväxlarflak, så hittar du flaket du behöver. Det är praktiskt att använda exempelvis ett lämflak i aluminium. Man kan frakta det mesta på ett sådant och de fällbara lämmarna gör att du kan ha skrymmande gods där också. Lantbrukare använder också lastväxlarflak för att kunna transportera spannmål, gräs och balar.

Allt inom lastutrustning

Man kan även köra byggavfall i en container lastad på ett flak. Har du riktigt tunga laster, som grävmaskiner och liknande, kan lastväxlarflaket anpassas i höjdled med hjulfickor. Kranflak kan förstärkas med rambalkar och har fästpunkter för att lasten inte ska tippa. Åkerier har förstås även stor användning för lastväxlarflak, precis som kommuner. Man kan frakta allt, från slam och byggavfall till styckegods.

Vill du ha ett specialdesignat flak, får du det konstruerat som du vill. Ett expertföretag kan hjälpa dig med allt, från lastväxlarramar till jordbruksvagnar. De tillverkar dina flak enligt dina önskemål. Vad du än tänker frakta så har de en transportlösning som är lämplig för din verksamhet, och även när det gäller färgsättningen finns det olika alternativ du kan välja mellan. Bara kontakta dem och be om tips. Ett expertföretag är också noga med kvalitet och miljö, och man utvecklar ständigt sina produkter för att få slätare ytor, mindre luftmotstånd och lägre energiförbrukning. Läs mer om lastväxlarflak på denna hemsida: lastväxlarflak.nu 

15 Oct 2021