logo-image

Lägg ett pooltak på din pool som är 4x8 meter

En pool mår bäst av att skyddas från smuts och annat som kan blåsa ned i vattnet när du inte använder den. Skydda den därför med ett pooltak på 4x8 meter, om det är samma mått som poolen.

Det är många saker som är utmanande och kluriga i livet. Att bestämma vilket mått du ska ha på ditt pooltak tillhör inte en av dem. Om du vet att din pool är fyra gånger åtta meter, eller 4x8 meter som det kanske är vanligare att skriva, så vet du också måttet på taket. Ditt pooltak ska varken vara längre eller kortare än din pool. Och om din pool då är 4x8 meter så kan du förstås räkna ut storleken även på pooltaket. Fyra gånger åtta meter. Såklart. Så att det passar precis som det ska. Precis lagom. Varken för långt eller för kort.

Lagom pooltak på 4x8 meter

Det finns ingen lag på att du måste ha ett pooltak. Däremot finns det väldigt många fördelar. Som till exempel att du skyddar poolen från smuts. När du fäller upp ditt pooltak förhindrar du grenar, grus och annat som förpestar poolen från att blåsa ned i vattnet. Den blir betydligt enklare att rengöra och du behöver framför allt göra det mer sällan. Om du nu beställer ett pooltak på 4x8 meter förstås, som även är storleken på din befintliga pool. Köper du ett för kort tak som inte täcker hela bassängen kan du ge dig katten på att du behöver städa ändå.

7 Mar 2022