logo-image

Låt klubbstugan i Göteborg få ett lyft av en målare

Det är svårt att få folk att ställa upp ideellt idag. Ska man måla om klubbstugan både invändigt och utvändigt är det bättre att anlita en målare i Göteborg.

Glenn gick runt klubbstugan och tittade. Som ordförande och alltiallo var han tvungen att se över saker lite då och då så allt fungerade. Senast förra veckan hade vattenkranen på utsidan strulat, men nu var det löst.

På planerna här hade han själv börjat spela fotboll som liten knatte. De hade väl varit ett ganska medelmåttigt fotbollsgäng men roligt hade de haft. Alla goa lårkakor och uppskrapade lår från dåtidens grusplan var säkert danande för dem. Idag hade de bortskämda knattarna konstgräs i stället tänkte han och skrattade lite för sig själv. Nåja, för Glenn var det viktigaste att de hade roligt på planen och i laget.

Målare i Göteborg målar både insidan och utsidan

Man märkte när de trivdes för då kom de gärna och hängde i klubbstugan också. Det var socialt och höll barnen borta från droger och brott. Dock började klubbstugan se ganska sjavig ut. Färgen hade börjat flagna och bli väldigt matt.

De hade diskuterat på senaste styrelsemötet om att anlita en målare i Göteborg för att fixa till klubbstugan. Både invändigt och utvändigt skulle den behöva fräschas upp. Även om det hade varit roligt att måla klubbstugan i klubbens färger skulle nog kommunen gnälla. Det var nog bäst att de målade i samma kulör som det alltid har varit. Mer om målare i Göteborg kan du läsa här: målarengöteborg.nu.

29 Dec 2022