logo-image

Kostar golvslipning i Uppsala lika mycket oavsett golvtyp?

Är det dags att ta tag i att slipa golven där hemma? Då ska ni anlita ett proffs som kan göra en golvslipning i Uppsala. Det är en investering att slipa golven då de håller sig fina mycket längre.

Om ni ska renovera och funderar över vad det är för pris på golvslipning i Uppsala så kan man säga att det beror på. Dels beror det på vad det är för typ av golv ni har. Generellt så brukar det vara billigare om det är ett parkettgolv som behöver slipas och göras iordning. Dels spelar det såklart också roll hur stort golvet är. Det kostar lite mer om det är ett golv i ett av husets större rum än om det är i ett mindre rum. Med hjälp av golvslipning kan man få golvet att hålla sig fint i många år framöver, utan att behöva lägga nytt golv.

Lägga nytt eller göra en golvslipning?

Att lägga nytt golv är en stor kostnad och många lägger nytt golv helt i onödan. Om ett golv har blivit skadat eller är slitet, så är det inte alls säkert att det krävs ett nytt golv. Det räcker i de flesta fall gott och väl med att man gör en golvslipning. Efter att golvet har blivit slipat kan man försegla det hela med ett lack eller en olja som ger golvet en mer motståndskraftig yta. Ett golv som blir utsatt för mycket behöver omvårdnad och kärlek ibland. Det kan man ge i form av en golvslipning.

21 Oct 2021