logo-image

Kontorsgolv som håller måttet

Är det dags att lägga in nya fräscha golv på kontoret? Då behöver ni se till att det kommer in rätt golv som håller måttet. Kontorsgolv utsätts för en hel del slitage och behöver vara tåliga.

En dag på kontoret. Första koppen kaffe för dagen står på skrivbordet och ger ifrån sig ett rykande moln. Du slår upp datorn och inser att du har väldigt mycket på ditt bord idag. Du ska förutom dina egna arbetsuppgifter också ta hand om de golvläggare som ska dyka upp någon gång innan lunch. Ni ska nämligen få nya golv inlagda på hela kontoret. De har varit slitna länge. Det är till och med små hål i golvet på sina ställen. Det kontorsgolv som tidigare legat har inte varit rätt golv enligt golvfirman. Det ni behöver till ert kontor är tåliga och slitstarka golv som klarar av det dagliga slitaget på ett kontor.

Tåliga kontorsgolv för er verksamhet

Ni ska alltså få inlagt nya kontorsgolv. Nu slipper ni fastna med klacken på skon i de små hål som är i golvet. Ni slipper också skämmas när ni tar hit kunder eftersom ert golv är i så pass dåligt skick. Kontorsgolvet som ska läggas in idag är ett ljust och fräscht trägolv. Det är tåligt och ska vara perfekt för just kontorslandskap. Ni har en rätt mörk inredning när det gäller väggar, tak och möblemang på kontoret. Valet föll därför på ett lite ljusare golv så att kontoret också känns lite ljusare och fräschare.

1 Nov 2021