logo-image

Industrigolv – rätt golv för din verksamhet

Ett golv bör vara särskilt anpassat efter vilken typ av verksamhet som man har. När det gäller just industrigolv så är det många olika typer av verksamheter som använder sig av detta idag.

Ett industrigolv går att anpassa själva hårdheten på, vilket gör en sådan typ av golv ypperligt att använda sig av i flera olika typer av verksamheter. Det är både butiker, restauranger och olika typer av industriarbeten som använder sig av denna typ av golv. Dessa golv är hållbara, tåliga mot slitage samt väldigt snygga. De går att måla i vilken färg man så än önskar, vilket gör industrigolv perfekt att lägga i flera olika verksamheter. För att ett golv ska hålla för tunga maskiner, apparater och annat så behöver det vara tåligt men samtidigt också prisvärt.

Industrigolv som tål mycket

Dessa fogfria golv tål varierande temperaturer, kemikalier och det dagliga slitage som det blir utsatt för. Därför passar industrigolv både i butiker som får mycket besökare varje dag, samt inom olika industrier där både slitage från stora maskiner samt kemikalier är vanligt förekommande. Hur är det då med underhållet av denna typ av golv? Det är faktiskt i stort sett underhållsfritt med industrigolv. Särskilt dessa fogfria golv. Det enda som behövs är egentligen regelbunden tvätt med ett vanligt rengöringsmedel. Eftersom golvet är så pass tåligt mot kemikalier, även starka sådana, så är det inga problem att rengöra utan att få permanenta fläckar eller liknande. Industrigolv – rätt golv för alla typer av verksamheter.

24 Oct 2021