logo-image

Höj värdet på fastigheten med en trapphusrenovering

Det är många som inte bryr sig om hur trapphuset ser ut. Men en trapphusrenovering som utförs på rätt sätt kan höja värdet på fastigheten. Här är några tips.

Det är förståeligt att man inte renoverar trapphuset med en gång men att inte renovera det alls är inte så klokt. Ett nedgånget trapphus skapar otrygghet för boende och besökare, men råkar dessutom oftare ut för skadegörelse. Som fastighetsägare eller bostadsrättsförening har man därför mycket att vinna på genom att renovera trapphuset.

En trapphusrenovering ökar även värdet på fastigheten, i alla fall om man renoverar på rätt sätt. Men det är viktigt att renoveringen sker på rätt sätt och på ett vis som passar huset och arkitekturen. Ska man renovera trapphuset kan det vara bra att ta ett helhetsgrepp och se om man även behöver byta ut lamparmaturer, dörrar, postboxar och så vidare.

Kostnadsfri offert vid trapphusrenovering

Är man intresserad av att utföra en trapphusrenovering ska man först fundera på hur omfattande man vill att renoveringen ska vara. Skriv gärna en önskelista på saker som ska göras och kontakta sedan en byggfirma som har trapphusrenovering som sitt expertområde. Ett seriöst företag kommer alltid ut på ett kostnadsfritt besök i samband med att man ber om en offert.

Då går man tillsammans igenom vad som önskas. Anlitar man en specialist på trapphusrenovering får man även förslag på förbättringar men även tips och råd angående materialval och trapphusinredning. Innan renoveringen sedan påbörjas måste man skriva ett tydligt avtal över vad som ska göras. Ta del av en offert på www.trapphusrenoverarna.se

7 Feb 2023