logo-image

Hjälp med dränering i Norrköping

Har ni problem med fukt i er källare? I så fall kan det vara dags att uppdatera dräneringssystemet. Anlita ett företag specialiserat på dränering i Norrköping.

Det finns ingen dränering som håller för evigt och efter tjugo till trettio år kan husets dräneringssystem behöva uppdateras. Om färgen på väggarna i källaren lossnar eller om det börjar bildas små bubblor under den är det dags att dränera om huset. Eller kanske det klart och tydligt läcker in vatten när det regnar.

Bästa årstiden att dränera huset är faktiskt på hösten och vintern. Detta eftersom många maskiner som används är tunga och det då blir minst åverkan på marken runt omkring eftersom den är frusen. Men man kan givetvis dränera hus året om. Det finns dessutom företag som både sysslar med dränering och anläggning av trädgårdar.

Så mycket kostar dränering i Norrköping

Hur mycket dränering i Norrköping kostar beror på omfattningen och om man måste schakta bort stora jordmassor. För att få fram ett pris måste man ta in offerter. Som privatperson kan man även använda sig av rot-avdraget då man beställer dränering. Ett seriöst företag kommer alltid på ett kostnadsfritt hembesök i samband med en offertförfrågan.

Det är i stort sätt omöjligt att ge en korrekt offert via telefon eller email utan att ha sett hur det ser ut på plats. Dränering är en konst och det händer att företag inte dränerar tillräckligt. Därför kan det vara smart att anlita ett företag som även lämnar garanti på sitt arbete.

9 Feb 2023