logo-image

Håltagning underlättar installation av ny teknik i Stockholm

Med ny teknik kommer nya behov. Så sa din hyresvärd när du fick meddelandet om att du ska utrymma din lägenhet i Stockholm på grund av en håltagning. Äntligen ska ni få bättre ventilation.

Då och då kommer det uppdateringar gällande all möjlig teknik. Så kan det också vara i din lägenhet ibland. Din hyresvärd hör av sig för att berätta att det ska ske någon typ av utbyte av rör, ventilation eller annat. Allt för att det ska fungera och för att ni ska hänga med i utvecklingen. Men ibland är det inte så lätt att bara byta ut något. Det kan även vara så att det behövs större hål, eller nya hål, för att den nya installationen ska kunna monteras. Om du bor i lägenhet i Stockholm så har du troligen väggar av betong, eller tegel. Då krävs det en håltagning för att allt ska flyta på bra.

Rördragning som sker tack vare håltagning

Håltagning är någonting som gör att du kan dra nya rör, ny ventilation eller sätta in nya fönster och dörrar. När det gäller ventilation så kan det krävas mycket stora hål för att allt ska få plats. Och kanske har ni tidigare bara haft en minimal ventil eller fläkt som har klarat sig länge. Då kan det behövas en håltagning för att det nya ska kunna komma in i huset. Det är en håltagning som kan ske med hjälp av en borr eller med en såg. Mer om håltagning på denna webbsida: håltagningstockholm.se

16 Nov 2021