logo-image

Gör morgonrutinen till en dröm

Har ditt badrum sett sina bästa dagar? Är det dags att förnya, förbättra och få en högre livskvalitet? Byggregler för våtrum förnyas i princip varje år för att undvika vattenskador och olyckor.

Tänk på hur du varje morgon vaknar, sträcker på dig och kliver upp ur sängen. Troligen rör du dig sedan mot badrummet för de första stegen i morgonrutinen. Blir du lycklig av att kliva in i just ditt badrum? Blir du stolt eller får du kanske ångest? Efter morgonkaffe och frukost återvänder du för att borsta tänder, fixa frisyr och klä på dig. Hur skulle morgonrutinen förändras om du valde att unna dig en komplett badrumsrenovering? Tänk dig hur du vaknar och kliver in i badrummet och känner hur ett leende sprider sig i hela ansiktet. Ett leende som fortplantar sig i hela kroppen och sätter stämningen för hela dagen. Ett leende som gör dig till en glädjespridare som både kunder och andra dras till och hjälper dig göra succé.

Kontrasten fattar beslutet

Känn på känslan av detta leende som sprider sig och gör att hela dagen blir lyckad. I kontrast mot en morgon som börjar med ångest över att saker inte fungerar som de ska i badrummet. Att det stinker avlopp och att kranen står och rinner. Den irritation och stress som uppstår hänger också med dig under resten av dagen. Se hur kontrasten av dessa båda kan hjälpa dig att fatta beslutet om att investera i en badrumsrenovering. Hela ditt liv kan faktisk förbättras genom att du börjar varje dag med ett leende istället för med ångest. Har du tänkt så tidigare? Hur skulle du vilja att dina morgon startade?

Drömmarnas badrum för dig

Hur skulle drömmarnas badrum se ut för dig? Är det som hos Kalle Anka på julafton då han ligger och sover i husvagnen och blir inknuffad till badkaret? Troligtvis inte. Men efter att ha vaknat i din sköna säng och krupit in i morgonrocken tassar du in till ett vackert badrum med mysig belysning från spotlights. Golvet är lagomt varmt tack vare den golvvärme som ligger under ditt vackra klinker. Du har valt ett mjukt sandstensfärgat klinker som blir som en skön sandstrand att kliva in på. Under badrumsrenoveringen unnade du dig enbart det bästa, och därför blir du så stolt, nöjd och lycklig varje morgon när du vaknar. Efter en skön dusch med massagemunstycket och ångor av frisk och uppiggande eucalyptus.

26 Aug 2020