logo-image

Golvslipning med målning i Täby

Redan på visningen hade man insett att det skulle passa med ett målat trägolv i ljusgrått i huset i Täby. Därför bokade man golvslipning så fort köpet skett.

Det var parets första hem, men båda var mycket intresserade av heminredning. Därför hade de fallit pladask för det vackra trähuset i Täby, ett hus som andades sagor och moderna tider på en gång. Det var därför inte någon diskussion när det kom till golven. De där vackra trägolven, som tyvärr var slitna och bedagade.

Som tur var så hade de all kunskap gällande golvslipning sedan familjens sommarstuga fått sig en omgång förra året. Därför blev det direkt ett samtal till en firma som kunde erbjuda golvslipning, ett måste för att kunna få en vacker yta att måla på.

Förskönande golvslipning i Täby

Det är grunden som avgör hur ytan kommer se ut. Därför var det ingen tvekan när det kom till att boka en förskönande golvslipning av golven i villan i Täby. Det är ett måste ifall man vill att målningen ska bli slät och perfekt. Och som tur var så kunde de redan efter en vecka välkomna firman som skulle skapa de vackra golven.

Hur blev det då med målningen? Vissa företag tar även på sig att behandla golv. Det kan vara att man oljar in golvet eller behandlar det med såpa, men också att man kan lacka eller måla ett golv. Och ifall man inte får hjälp med det så kan man alltid anlita en målare som kan slutföra arbetet.

Läs mer om golvslipning på denna sida: golvslipningtäby.net

1 Feb 2023