logo-image

Golvslipning för mindre kostnader i Nacka

Renovera en lägenhet för att sälja den innebär ofta att man vill hålla ner kostnaderna. Istället för att lägga golv kan man välja att göra golvslipning i Nacka.

Kristoffer hade kommit över en lägenhet i Nacka som var perfekt för hans företag. Det senaste året hade han köpt och renoverat bostäder för att sedan sälja vidare till kund. Det hade visat sig vara lukrativt och han hade blivit duktig på att renovera för relativt låga kostnader men ändå få bra kvalitet.

Han var duktig på att måla, så dessa jobb gjorde han själv. Däremot överlämnade han mera avancerade saker till kunniga hantverkare. En av de sakerna kunde vara att lägga golv. Visst kunde han göra det men tiden det tog för honom innebar längre tids renovering. Så en golvläggare var att föredra.

Golvslipning med proffs

Var det något Kristoffer lärt sig så var det att tid var pengar. Han hade en golvläggare som han brukade använda och denne skulle komma förbi för att se vad han kunde tillföra. Detta var första gången som denne inte rekommenderade nytt golv utan rådde honom att spara den vackra parketten och bara slipa den.

Golvslipning var något som dennes företag i Nacka gjorde och golvläggaren förklarade hur det gick till. Kristoffer blev eld och lågor. Tänk att kunna sälja lägenheten med parkettgolv. Det skulle höja värdet ordentligt. Han var glad att han bett om råd och bokade in golvslipning. Golvslipning och lackning skulle göras i slutet av renoveringen. På denna hemsida kan du läsa mer om golvslipning: https://www.golvslipningnacka.nu/ 

18 Feb 2023