logo-image

Golvslipning för dig som bor i Nacka

Golvslipning i Nacka är något som blir allt vanligare för var dag. Om du bor där kan du anlita en golvslipare som kommer hem och tar hand om dina golv.

Kanske har du någon gång funderat på hur det skulle vara att slipa dina golv där hemma. Säkert tror du att det bara är vissa golv som med fördel kan slipas. Det finns visst belägg för att det finns de som kan lämpa sig bättre än andra. Men det är inte hela sanningen.

De flesta golv som har en aldrig så liten yta av trä kan slipas åtminstone någon enstaka gång. Har du ett golv av ett solitt träslag kan du däremot vara säker på att du kommer kunna slipa det många gånger. Men ett trägolv är ett levande material och behöver inte slipas så ofta som du kanske tror.

Golvslipning i Nacka görs snabbt och snyggt

När de handlar om att slipa golv i Nacka, finns det en hel del företag att välja bland. Du gör klokt i att kolla upp om de har ett showroom där de visar hur ett nyslipat trägolv kan se ut. Ofta finns det exempel på flera olika sorters trä. Det är ju inte bara furu som kan slipas.

Valnöt och ek funkar fint att ha under en slipmaskinens lugna och försiktiga rörelse över golvet. Så finns det ju ytbehandling att ta till för att göra golvet mer tåligt och se till att det håller ännu längre. Olja är vanligt att man använder, men vax är också på frammarsch.

11 Oct 2022