logo-image

Garageportar som drar ögonen åt sig i Stockholm

Om dina garageportar i Stockholm drar ögonen åt sig av fel anledning kanske du vill byta ut dem. I alla fall om du har tänkt sälja fastigheten i framtiden.

Vad är det första folk lägger märke till när de går upp till ditt hus i Stockholm? Fasaden? Gräsmattan? Kanske. Det beror lite på hur din garageport ser ut. Om de inte tänker så mycket på den har du sannolikt valt en garageport som passar till ditt hus. Om den sticker ut finns det två alternativ: antingen för att du medvetet målat den i en galen färg, eller att den inte alls passar huset.

Det är tyvärr relativt vanligt att just garageporten hamnar lite på undantag när husets yttre ska renoveras. Det stora krutet läggs på fasaden, och garageportarna glöms bort. Kanske är det där du väljer att kapa kostnaderna för att få plats inom budget. Men frågan är hur många kronor du egentligen sparade på det.

Garageportar viktiga för ögats första möte med huset

I dag är det inte alls omöjligt att hitta en snygg garageport för en överkomlig summa. Om du ännu inte har den perfekta garageporten på plats, kan det finnas anledning att byta ut den innan du till exempel tänker sälja huset nästa gång. Du kan se på det lite som en homestyling för utsidan. Garageporten är nämligen en stor del av en köpares första intryck av huset.

Många menar att just det första intrycket en fastighet ger, har stor påverkan på potentiella köpares intresse för hela huset. En garageport kan verka obetydlig, men som del av det visuella intrycket av ditt hus är den mycket viktig. Den kanske inte behöver vara särskilt framträdande – men den bör inte vara ful. Se över ett utbud av garageportar här: www.garageportarstockholm.se

28 Nov 2022