logo-image

Fastighetsskötsel för årets alla årstider i Karlstad

Fastighetsskötsel är inget för amatörer. I alla fall inte om ni ska hänga med i Karlstad-vädrets svängningar. Satsa på extern hjälp för bäst resultat.

Om det vore så väl att solen alltid sken i Karlstad. Men som du som är värmlänning vet, var Sola’ i Karlstad i själva verket en servitris på det lokala Stadshotellet. Inte en kommentar om stadens väderlek. I Karlstad får du uppleva alla möjliga typer av väder och vind. Torka, regnväder, vinterns snö och höstens blöta löv.

Och alla de här väderlekarna och årstiderna får naturligtvis konsekvenser för utemiljön vid din fastighet. Löv behöver krattas upp, snö behöver skottas bort. Blommor behöver vattnas, och isiga trottoarer behöver sandas. Och vem ska göra allt det här? Du? Nä, knappast. Du har annat för dig. I alla fall om du äger ett fastighetsbolag eller sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening.

Bra fastighetsskötsel – sandning och skottning i rätt tid

Istället för att försöka så gott ni kan själva, bör både BRF:er och fastighetsbolag anlita extern fastighetsskötsel i Karlstad. Då kan ni luta er tillbaka, helt trygga med att det som behöver göras kring er fastighet faktiskt blir gjort. Och det i rätt tid, dessutom.

När det kommer till moment som snöskottning och sandning, finns nämligen inte mycket tid att förlora. Skottning och sandning behöver ske så fort behovet uppstår, och inte när ni får tid till det. Anlitar ni extern fastighetsskötsel kommer ni inte behöva vänta. Sanden ligger på plats redan när ni går ut till bilarna för att åka till kontoret.

21 Sep 2022