logo-image

Få hjälp med asfaltering i Stockholm

Går man och funderar på att lägga asfalt på garageuppfarten men inte vet hur man ska göra finns det hjälp att få. I Stockholm finns företag som med glädje hjälper husägare med asfaltering.

Bengt hade länge funderat på att göra något åt garageuppfarten. När det skulle plogas var det ett elände att ha grus. När det blev blött om hösten förvandlades garageuppfarten till en sörja och förstörde alla familjemedlemmars skor.

Nu hade han bestämt sig för att ta tag i saken. Han hade genom en kompis fått veta att ett företag i närheten var proffs på asfaltering i Stockholm. Det var dags att ringa upp.

Asfaltering i Stockholm, inga problem

En anställd på vald firma kom på besök för att titta på garageuppfarten. Han förklarade vad de tittade på. Bengt blev imponerad, hade inte tänkt på att det var viktigt att lutningen blev rätt så att vatten rann bort från uppfarten, inte skapade översvämning.

De diskuterade hur Bengt hade tänkt sig och sedan bestämde de att höras av med ett datum för starten. Snart återkom densamme med prisuppgifter och eventuellt startdatum om Bengt sade ja till erbjudandet.

En månad senare när han körde upp på sin nya garageinfart kunde han inte låta bli att le trots att regnet öste ner. Han öppnade bildörren och satte ner fötterna på den nylagda asfalten. Han behövde inte se efter var han skulle sätta fötterna då inga pölar hade bildats. Väl inne var skorna blöta på sulan och lätt ovanpå av regnet men de skulle klara sig.

16 Oct 2021