logo-image

Epoxigolv när kraven på golv är höga

Det kan tyckas att ett cementgolv är tillräckligt för att klara hög belastning. Sanningen är att det inte alltid räcker. Är man osäker kan man kontakta företag som lägger epoxigolv.

Andreas stod och såg ut över byggarbetsplatsen. Tänka sig, hans varuhus. Här skulle säljas både mat och annat till en bra peng. Bygget skred framåt och det var några saker han måste besluta om. Det gällde bland annat golvet.

Golv var ett område som han själv inte hade koll på så han hade bokat in ett möte med en av projektledarna vid byggföretaget han hyrt in.

Epoxigolv ingen tokig idé

När de hade en varsin kopp kaffe framför sig började projektledaren förklara varför ett målat betonggolv inte räckte. Det hade inget att göra med att det inte passade i hans annars rustika butik. Men en hel del kunder skulle gå där varje dag med sina kundvagnar. Ett epoxigolv skulle ge golvet en betydligt starkare yta och göra de slitstarkt.

Men det viktigaste av allt var att butiken skulle sälja mat och behövde vara ren och snygg. Epoxigolvet gav en slät och blank yta. Det innebar att det var väldigt lättstädat. A och O i en matvarubutik.

Efter att ha förklarat berättade projektledaren att de samarbetade med ett företag som var leverantör av epoxigolv. Ville Andreas kunde han ordna ett möte. Andreas försäkrade att det inte behövdes, men däremot ville han ha en offert på jobbet för att se om det passade in i den budget han gjort för hela bygget.

13 Mar 2022