logo-image

En målare på Kungsholmen kan göra ditt vardagsrum mindre vardagligt

Vardagsrummet bör var skönt och avkopplande och därför egentligen inte 'vardagligt'. Låt en målare på Kungsholmen skapa den där sköna atmosfären du behöver.

Vardagsrummet är ett rum som egentligen bör vara allt annat än vardagligt. Här ska du kunna slappna av efter en hård dag på jobbet eller på andra sätt koppla av. “Vardagligt” säger egentligen väldigt lite om ett rums karaktär. I stället bör du fundera på vad det är som får dig att bli avslappnad och se hur du kan få in det i ditt vardagsrum.

Olika människor blir lugn av olika saker. Det finns de som behöver klassisk musik för att bli lugna. Andra behöver adrenalin-chocka systemet med heavy metal för att sedan kunna slappna av. Det samma gäller för hur man inreder ett avkopplande rum. Det är inte alls självklart.

Färgens betydelse för vårt mående och hur en målare kan hjälpa till

En målare på Kungsholmen kan färger. Det är dennes arbete. De kan lyssna på dina behov och komma med förslag på hur du ska uppnå den känsla i ett rum du önskar. De kan omsätta det du inte helt kan uttrycka du vill ha - till att bli det du vill ha. Det är deras jobb.

En målare på Kungsholmen känner också till hur olika färger påverkar ens mående. Ljusgult, ljusblått, lila och gräddvitt är färger som lugnar ner, medan rött och olika starka nyanser av andra färger kan få adrenalinet att pulsera. Många gånger handlar det om att hitta balansen mellan olika färger. Kontakta en målerifirma här: www.målarekungsholmen.nu

6 Apr 2022