logo-image

En fallskyddsutbildning ger dig ett säkert höghöjdsarbete

När du arbetar på hög höjd så är säkerheten mycket viktig för att undvika fallolyckor. I vissa branscher så är det krav på att du gått en fallskyddsutbildning.

Det sker ett flertal arbetsplatsolyckor runt om i landet varje år. Fallolyckor hör till de vanligaste och dödligaste olyckorna. Det är alltid lika tråkigt varje gång det händer. När du arbetar på hög höjd som på till exempel ett hustak så är det viktigt att du har tillräcklig kunskap om hur du arbetar säkert.

Du kanske inte ens får utöva ditt yrke om du inte genomgått en fallskyddsutbildning. Det är alltid bra att utbilda sig så mycket som det bara går inom alla yrkeskategorier. Det är extra viktigt om du genom en utbildning kan minska risken för en olycka med dödlig utgång.

Fallskyddsutbildning finns för alla nivåer

Nu kanske du funderar på om du måste vara borta från ditt arbete under en fallskyddsutbildning? Du behöver inte alls oroa dig för att du måste åka iväg till en annan ort för att genomgå utbildningen. Den inledande teorin genomförs enkelt och smidigt på distans via en digital utbildningsplattform.

När det sedan är dags för de praktiska momenten så utförs det på din arbetsplats. Det möjliggörs med hjälp av en mobil utbildningsanläggning. När du har genomgått både teori och praktik får du genomföra ett teoritest. Om du blir godkänd så kommer du att få ett fysiskt eller ett digitalt utbildningsbevis. Det går både snabbt och smidigt att genomgå en fallskyddsutbildning. Se till att göra det via detta företag: www.fallskyddsutbildning.net

30 May 2022