logo-image

Det går inte fort nog att bygga padelhall

Från att ha varit ganska okänd för många så har den nya sporten fått en explosionsartad utveckling och hallarna räcker inte till, därför är det helt rätt att bygga padelhall om man har mark.

Det är bara skönt att spela padel. Man behöver inte vara så bra, utan man kan vara med även om man bara spelar någon gång då och då. Många andra sporter kräver regelbunden träning och kanske att man ingår i ett lag som man inte får svika.

Med padel drar man bara ihop några vänner och har kul. Reglerna är enkla, man måste inte ligga på topp i träning, och man kan spela yngre och äldre på samma sida. Kanske är det därför det blivit så populärt att det nästan inte går att få tider i hallarna. Det behövs fler som vågar bygga padelhall, för det är ett nöje som för människor samman.

Det som krävs när man ska bygga padelhall är högt till tak och plats för ett par banor.

En stabil stålkonstruktion är perfekt för ändamålet, den gör det möjligt att bygga padelhall på höjden. Man måste kunna få drämma till bollen så att den far iväg högt om man vill. Padel är en sport som på alla sätt har “högt i tak”. Det ska gå att få utlopp för extra energi utan att bollen studsar ner. En hall som är två våningar hög över spelytorna gör dessutom att det kan få plats fikarum och kontor ovanpå entré och omklädning.

3 Nov 2021