logo-image

Beställ golvslipning på Södermalm

En golvslipning på Södermalm ger nytt liv åt en gammal lägenhet. Folk renoverar med varsamhet och tar vara på gammal kultur men gör det i en fräschare stil.

Stockholm har en mängd gamla hus på Södermalm som var riktigt pampiga när de byggdes, kanske för någon fin adelsfamilj. De är pampiga nu också, men tidens tand har gjort att det ser lite slitet ut här och där. Det kan bo barnfamiljer där numera, och de flesta vill gärna modernisera hemmen en smula.

Alla stadsdelar har hus som behöver ses om, och det finns proffsiga golvslipare som gärna kommer och gör sitt jobb snabbt och effektivt. Det är lika vanligt att folk beställer en golvslipning på Södermalm som att folk vill ha en golvslipning på Östermalm. Vackra gamla hus finns det gott om.

Golvslipning ger nytt liv åt huset

Man vill oftast inte förändra helt och hållet i ett gammalt hus. Man behåller kakelugnar, stuckatur och liknande, och så installerar man till exempel en ny gasspis och andra moderna finesser. Golvet behöver för det mesta åtgärdas, för även om det inte är så slitet så kan det ändå vara missfärgat eller fläckigt. En golvslipning kan göra underverk.

Dessutom kan man få en ny och lite annorlunda finish. Ett halvblankt lack kan vara snyggt på ett nyslipat golv. Men det ska vara proffs som gör jobbet för att resultatet ska bli snyggt. Därför är det bäst att kontakta en av alla firmor som har duktiga golvslipare. Då kan man lita på att golvet blir bra.

21 Jan 2023