logo-image

Att slipa golv i Stockholm är ingen dans på rosor

Det kan kännas som att man måste vara en riktigt trollkonstnär för att kunna trolla fram fantastiska golv som finns att skåda i många inredningstidningar. Slipa golv i Stockholm är en konst.

För den som aldrig tidigare försökt sig på att slipa golv i Stockholm kan det verka lätt att hyra en maskin och sätta igång. Men det är mycket mer som ska till innan du ror iland ett sådant projekt. Först ska alla möbler ut ur rummet. Du ska hyra en maskin och till den behöver du slippapper. Utöver detta behövs det skyddsutrustning för dig själv. Glasögon behövs för att skydda de ömtåliga slemhinnorna i ögat. Munskydd är jätteviktigt så du slipper få ner damm i dina lungor.

Även om det finns nya moderna maskiner som nästan helt suger upp allt damm så kommer det ändå att finnas en del som vill leta sig ner i din kropp. För att veta hur du ska hålla maskinen kan du behöva titta på både en eller flera stycken videos. Det är också viktigt att komma ihåg att köra så att listerna inte utsätts för någon skada.

Slipa golv är en riktig konstart

För dig som vill lära dig att slipa golv i Stockholm ska du veta att det tar tid och att du får arbeta ofta och hårt. Den är ingen dans på rosor men det är ett fantastisk jobb. När du väl har kläm på hur det funkar kommer du ha jobb under lång tid framöver.

24 Nov 2021