logo-image

Asfalt i Göteborg var lösningen

Man kan tycka vad man vill om asfalt men ibland gör det stor skillnad för de som får använda den. Genom att lägga asfalt förhindrar man att marken blir lerig och svårframkomlig i Göteborg.

Lena suckade, vilken gång i ordningen kunde hon inte minnas. Efter att ha lämnat kassan och tagit en runda i butiken insåg hon att det var dags att torka golvet igen. Överallt fanns leriga fotspår. Hon var så trött på detta och var tvungen att hitta en lösning. Kunderna som kom in skulle få ett mindre bra intryck av butiken om det såg ut som att hon aldrig städade.

En parkering i asfalt var lösningen

När det blev lugnt i butiken gick hon in i personalrummet och satte på datorn. Sedan knappade hon in ett nummer på mobilen och snart uppgav hon sitt namn och frågade hur man gick tillväga för att få ingången asfalterad.

Senare när hon gick igenom lokalen kunde hon inte förstå att hon inte tagit beslutet tidigare. Asfalteringen hon fått gjord utanför var en så enkel lösning att hon inte tänkt på den. Nu fanns en vettig parkering utanför och mängden lera som hamnade på hennes butiksgolv var kraftigt reducerad. Bara vid stängningsdags behövde hon städa. Dessutom hade hon fått massor av beröm av sina kunder. De var tacksamma över att slippa leriga skor som smutsade ner bilgolvet när de skulle åka hem. Plötsligt hittade fler kunder från Göteborg till hennes lilla butik. Tänk vilken skillnad det gjorde med asfalt. Läs mer om asfalt på den här hemsidan: asfaltgöteborg.nu

17 Feb 2022